Ремонт на кафемашини София | Сервиз за кафемашини Saeco Delonghi Jura Nespresso и др.

Сервиз кафемашини София

Търсите компетентен сервиз за кафемашини Саеко Филипс , Делонги , Юра , Неспресо , Kрупс , Аег ... ?
Нова Комерс - Оторизиран Сервиз за кафемашини в София е специализиран вече над 24 години в ремонт на кафемашини Saeco , Delonghi , Jura , Nespresso и други популярни марки.
Осигуряваме компетентна диагностика и качествен сервиз за кафемашини и кафе автомати от всички големи производители. Сервизната дейност се извършва от опитни, обучени директно от производителите специалисти, в ремонтите се влагат оригинални резервни части.
Оценяваме обективно състоянието на всяка кафемашина и даваме най-доброто техническо решение за нейният ремонт. Нашият модел на работа е коректен, без спекулации и без добавени в цените псевдо-"безплатни" услуги. Предоставяме на всеки клиент пълна информация и гаранция за извършените ремонти и вложени резервни части.
Ние сме и специализиран Nespresso сервиз в София. Сервизираме всички модели Неспресо машини ( Крупс Неспресо , Делонги Неспресо и др.), работим с оригинални Nespresso части.
При нас можете да закупите оригинални резервни части за кафемашини Saeco , Delonghi , Jura и други марки; професионални продукти за поддръжка - таблетки за почистване на кафемашини, препарати за декалциране, водни филтри, смазка за кафе автомати.
Повече информация за нашата сервизна дейност можете да намерите на страницата ни за Сервиз на кафемашини .

Ремонт на кафемашини София - Технически консултации

Необходима Ви е бърза и компетентна консултация за функции, настройки и поддръжка на Вашата кафемашина ?
За удобство на нашите клиенти предлагаме безплатни технически консултации. Дългогодишната ни практика показва, че навременната професионална консултация в много случаи е достатъчна за решаване на експлоатационен проблем с кафемашина или кафеавтомат. Ако имате въпрос, обадете ни се - ще Ви помогнем !

Jura кафемашини - Атрактивни цени и компетентен сервиз

Интересувате се кои са най-добрите модели и промоционални цени на кафемашини Jura ?
Ние сме директен вносител на автоматични кафемашини Jura . Предлагаме актуална селекция от кафе автомати Jura на добри цени, с осигурена компетентна сервизна поддръжка (гаранционен и следгаранционен сервиз кафемашини София).

Продажба и сервиз за кафемашини Саеко Делонги Jura Nespresso

Искате да изберете и закупите кафемашина Jura Swiss Made , италианско кафе Lavazza , професионални продукти за поддръжка на Вашата кафемашина ?
С удоволствие ще Ви съдействаме в избора на кафемашина , предлагаме кафе Лаваца (директно внесено от нас) , също и консумативи за почистване на кафемашина . Ще Ви запознаем с функциите и опциите на различни класове Jura кафемашини , кафе-специалитети които можете да приготвяте с тях , ще предоставим изчерпателна информация за възможности и предназначение на продуктите които предлагаме.
За Ваше улеснение извършваме доставка на кафе и кафемашини , резервни части и консумативи на указан от Вас адрес. Обичайна наша практика е да монтираме и пускаме в експлоатация кафемашини, да провеждаме безплатно потребителско обучение, да персонализираме доставеното обордване според Вашите изисквания.

НАШИЯТ ЕКИП Е НА ВАШЕ РАЗПОЛОЖЕНИЕ ЗА КОНСУЛТАЦИИ , ДОСТАВКА НА КАФЕМАШИНИ , КАФЕ И КОНСУМАТИВИ , ТЕХНИЧЕСКИ УСЛУГИ.

 

ИЗПРАТЕТЕ НИ ВАШИТЕ ВЪПРОСИ И ПОРЪЧКИ :

*   Задължителна за попълване информация
** Необходима информация за online консултации и поръчки

ОБАДЕТЕ НИ СЕ - ЗА СЕРВИЗ, КАФЕМАШИНИ, РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ :

Консултации , Поръчки , Ремонт на кафемашини
HOTLINE:  +359 2 955 5729

НОВА КОМЕРС - СЕРВИЗ ЗА КАФЕМАШИНИ СОФИЯ

Телефон +359 2 955 5729

Mobile+359 88 860 9437  | +359 88 930 9052

Адрес : ул. „Преки път“ 64, 1618 София

 

View Nova Commerce Office in a larger map