СЕРВИЗ ЗА КАФЕМАШИНИ PHILIPS SAECO JURA - 24 ГОДИНИ ОТОРИЗИРАН СЕРВИЗ ЗА КАФЕМАШИНИ СОФИЯ

СЕРТИФИЦИРАН СЕРВИЗ ЗА РЕМОНТ НА КАФЕМАШИНИ В СОФИЯ - ПРОФИЛАКТИКА И СЕРВИЗ ЗА КАФЕМАШИНИ SAECO PHILIPS JURA GAGGIA И ДРУГИ ПОПУЛЯРНИ МАРКИ КАФЕ АВТОМАТИ

Сервиз за кафемашини Saeco Philips Jura - Централен сервиз Нова Комерс СофияПовече от 24 години работим съвместно с големи производители на кафемашини (внос, дистрибуция и продажби) и развиваме активно нашата сервизна дейност. Изградили сме Сервизен център в София, специализиран в техническата поддръжка на еспресо кафемашини и кафеавтомати ( Philips Saeco, Jura, Gaggia, Tchibo, TCM, Spidem, Solis, Fust, Rotel, Satrap, Miostar, Turmix и др. ). Ние сме екип от специалисти обучени и Сертифицирани в Швейцария и Италия, директно от фирмите-производители. Натрупали сме знания и опит, с който можем да гарантираме високо професионално качество на нашата работа. 

НЯКОИ ОТ ОСНОВНИТЕ СЕРВИЗНИ УСЛУГИ КОИТО ИЗВЪРШВАМЕ СА:

Профилактика и сервиз кафемашини Филипс София
Профилактика и сервиз за кафемашини Jura София
Профилактика и сервиз за кафемашини Саеко София
Кафемашини Gaggia сервиз и профилактика
Профилактика и ремонт на кафеавтомати

НАШИЯТ МОДЕЛ НА СЕРВИЗ Е КОРЕКТЕН И ОТКРИТ КЪМ КЛИЕНТА

Спазваме ясна процедура при изпълнение на всяка сервизна услуга :
1. Извършваме цялостна техническа диагностика : информираме Ви за естеството на техническият проблем, причините за неговото възникване, както и за общото техническо състояние на Вашата кафемашина.
2. Предлагаме Ви най-оптимално решение за ремонт, като се стремим да намалим разходите Ви – сервизираме само това, което е реално необходимо. Работим на компонентно ниво - възстановяваме или заменяме елементи и части, вместо цели скъпо струващи модули.
3. След диагностика и съгласуване с клиента, завършваме ремонт в кратък срок, при необходимост и възможност - ремонтираме кафемашини незабавно след приемане в сервиз.
4. Предоставяме Ви детайлна информация за резултати от диагностика, видове ремонт, вложени части и гаранция за извършена сервизна услуга.
5. Локализираме и отстраняваме специфични, по-сложни технически проблеми. Работим с оригинална документация и специализиран софтуер. Гарантираме, че ремонта на Вашата кафе машина ще бъде извършен от опитни обучени сервизни специалисти и ще бъдат вложени нови оригинални резервни части.

КОГАТО Е НЕОБХОДИМ СЕРВИЗ ЗА ВАШАТА КАФЕМАШИНА, МОЖЕТЕ ДА РАЗЧИТАТЕ НА НАС !

СЕРВИЗ ЗА КАФЕМАШИНИ PHILIPS SAECO JURA GAGGIA | ЦЕНТРАЛЕН СЕРВИЗ НОВА КОМЕРС
УЛ. "ПРЕКИ ПЪТ" 64, 1618 Ж.К. БЪКСТОН, СОФИЯ
ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ : 02 955 5729

ОРИГИНАЛНИ РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ ЗА КАФЕМАШИНИ SAECO КАФЕ АВТОМАТИ И ВЕНДИНГ МАШИНИ / ПРОДУКТИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА КАФЕМАШИНИ / ТЕХНИЧЕСКИ КОНСУЛТАЦИИ

Резервни части за кафемашини Saeco - Нова Комерс СофияНашата концепция за професионален сервиз включва и поддръжка на собствен склад с голям асортимент оригинални резервни части за кафемашини и кафе автомати. При нас можете да намерите разнообразни части за Вашата кафемашина – от дребни детайли до цели функционални модули. Възползвайте се от изключително атрактивни цени на различни видове резервни части за кафемашини – за повече информация и актуални промоционални предложения можете да се свържете с нашият сервиз. Освен с високо качество на профилактика и ремонт на кафемашини , ние ще Ви бъдем полезни с информация и практични съвети за експлоатация, настройки и поддръжка на Вашата кафемашина. Ако Ви е необходима потребителска или техническа консултация - обадете ни се , изпратете ни Вашите въпроси или заповядайте в нашият Сервиз кафемашини София .

ВАЖНИ ПРЕДИМСТВА НА НАШИЯТ СЕРВИЗ ЗА КАФЕМАШИНИ :

ОБЕКТИВНА ОЦЕНКА Цялостен преглед и точна диагностика и коректна цена за ремонта.
ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ Компетентни технически специалисти, работа с оригинални резервни части.
ИНФОРМАЦИЯ Прозрачност и яснота за резултат от диагностика и извършен сервиз.
ГАРАНЦИЯ Гаранция за всички извършени ремонти и вложени части.

ЗА ИНФОРМАЦИЯ И ПОРЪЧКИ


СЕРВИЗИРАМЕ ПРОФЕСИОНАЛНО ВСИЧКИ ТЕЗИ МАРКИ КАФЕ МАШИНИ ...
Saeco

Кафе автомати
Кафе машини за дома
Вендинг автомати
Професионални
машини и автомати

Jura

Кафе автомати за
офиса и дома
Професионални
кафе автомати

Tchibo TCM Spidem Gaggia
Solis Fust Rotel Nespresso