Сервиз за ремонт на кафемашини в София | Сервиз Saeco Philips Jura Gaggia

Сервиз за кафемашини София
Търсите компетентен сервиз за кафемашини Philips Saeco Jura Gaggia или друга марка кафеавтомати ?

Нова Комерс е Оторизиран сервиз за кафемашини в София, специализиран вече над 24 години в ремонт на кафемашини Саеко Филипс Юра Гаджия и други популярни кафе автомати. Осигуряваме компетентна диагностика и качествен сервиз на кафемашини и кафеавтомати от най-големите марки в Европа. Сервизната дейност се извършва от опитни сервизни специалисти, обучени и сертифицирани директно от производителите, в ремонтите се влагат оригинални резервни части.
Оценяваме обективно състоянието на всяка кафемашина и даваме най-доброто техническо решение за нейният ремонт. Нашият модел на работа е коректен и открит, без спекулации и без добавени в цените псевдо-"безплатни" услуги. Предоставяме на всеки клиент пълна информация и гаранция за извършените ремонти. Ние сме специализиран Philips Saeco Jura Gaggia сервиз, но извършваме и ремонт на кафеавтомати от други марки (Spidem, Solis, Turmix, швейцарски кафеавтомати Krups и AEG тип Jura-Fust), кафемашини Лаваца с капсули (Saeco A Мodo Mio), традиционни еспресо кафемашини с ръкохватка. При нас можете да закупите оригинални резервни части за кафемашини Саеко Филипс Делонги Юра , кафеавтомати Гаджия Крупс Аег Бош Сименс и др.  Предлагаме професионални продукти за поддръжка - таблетки за почистване на кафемашини, препарат за декалциране, силиконова смазка за кафемашини. Повече информация за нашата сервизна дейност можете да намерите на страницата ни за Сервиз за кафемашини .

Ремонт на кафемашини София - Технически консултации
Необходима Ви е бърза и компетентна консултация за функции, настройки и поддръжка на Вашата кафемашина ?
За удобство на нашите клиенти предлагаме безплатни технически консултации. Дългогодишната ни практика показва, че навременната професионална консултация в много случаи е достатъчна за решаване на експлоатационен проблем с кафемашина или кафеавтомат. Ако имате въпрос, обадете ни се - ще Ви помогнем !

Jura кафемашини - Атрактивни цени и компетентен сервиз

Интересувате се кои са най-добрите модели и промоционални цени на кафемашини Jura ?
Ние сме директен вносител на кафемашини Jura . Предлагаме актуална селекция от кафеавтомати Jura на добри цени, с осигурена компетентна сервизна поддръжка - гаранционен и следгаранционен сервиз за кафемашини Jura София.

Продажба и сервиз за кафемашини Саеко Филипс Jura Gaggia

Искате да изберете и закупите швейцарска кафемашина Jura , италианско кафе Lavazza , елегантни чаши за кафе , професионални продукти за почистване на кафемашина ?
С удоволствие ще Ви съдействаме при избора на кафемашина и всичко необходимо за приготвянето на кафе. Предлагаме кафе Лаваца на зърна (директно внесено от нас) , стилни чаши за кафе и чайтаблетки и препарат за почистване на кафемашина . Ще Ви запознаем с функциите на различните класове Jura кафемашини , видове кафе-специалитети които можете да приготвяте с тях , ще Ви предоставим подробна информация за всички продукти които предлагаме.
За Ваше улеснение извършваме доставка на кафемашини , кафе , резервни части и консумативи на указан от Вас адрес. Обичайна наша практика е да монтираме и пускаме в експлоатация кафемашини, да провеждаме безплатно потребителско обучение, да персонализираме доставеното обордване според Вашите изисквания.


ЗА КОНСУЛТАЦИЯ , РЕМОНТ НА КАФЕМАШИНА , ДОСТАВКА НА КАФЕ, ТЕХНИКА И КОНСУМАТИВИ - НАШИЯТ ЕКИП Е НА ВАШЕ РАЗПОЛОЖЕНИЕ !

NOVA COFFEEMACHINE SERVICE SOFIA HOTLINE 02 955 5729

 

ИЗПРАТЕТЕ НИ ВАШИТЕ ВЪПРОСИ И ПОРЪЧКИ :

*   Задължителна за попълване информация
** Необходима информация за online консултации и поръчки

СЕРВИЗ ЗА КАФЕМАШИНИ PHILIPS SAECO JURA GAGGIA | ЦЕНТРАЛЕН СЕРВИЗ НОВА КОМЕРС
ул. "Преки път" 64, 1618 ж.к. Бъкстон, София

ОБАДЕТЕ НИ СЕ - ЗА СЕРВИЗ КАФЕМАШИНИ РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ:

Телефон
+359 2 955 5729

Mobile+359 88 860 9437

Адрес гр. София : 
 


View Nova Commerce Office in a larger map